Samen weten we meer!

Blog

Afshin Momadi: afkomst, vermogen, vriendin en meer

3 Mins read

Trouble in paradise. Niet nu, maar een klein jaar geleden wel. Althans, hoeveel trouble het was in vergelijking tot een andere ex van Jamie Vaes, zal wel meevallen. Of geven we nu al teveel informatie weg? Anyway, in deze blog hebben we het niet over Jamie Vaes, maar wel over de meest recente ex van haar, namelijk niemand minder dan Afshin Momadi. De beste kerel wordt steeds beter, is bezig met het opbouwen van een carrière en geliefd bij velen.

Maar wie is Afshin Momadi eigenlijk? Waar komt hij vandaag? Is er een schatting van zijn vermogen? Heeft hij nu een vriendin? En wat kunnen we je nog meer over hem vertellen? Antwoorden op dit soort vragen en nog veel meer, lees je in deze blog. En geloof ons, je wil het niet missen. Lees maar Gau w door dus!

Wie is Afshin Momadi?

Velen zullen Afshin Momadi kennen als de ex van Jamie Vaes. Jamie Vaes was een Nederlandse presentatrice is (naakt)model en influencer. Ze staat bekend om haar werk op televisie en social media. De reden waarom misschien nog wel d meeste haar kennen, is omdat ze een relatie had (of inmiddels weer heeft? wij volgen het inmiddels niet meer) met Lil’ Kleine, met wie ze ook een zoon heeft genaamd Lío. In ieder geval is het haar flair en persoonlijkheid wat haar interessant houdt. Zo had ze in 2023 nog een eigen realityserie op Discovery+.

Medio 2022 kwam het nieuws de lucht in dat Jamie een relatie zou hebben met Afshin Momadi. Het stel kende elkaar eigenlijk meer dan tien jaren waren al die tijd niet meer dan goede vrienden geweest. Echter sprong de vonk destijds toch over (het was toen al uit met Lil’ Kleine) en hadden Jamie en Afshin voor ongeveer 8 maanden een relatie. Echter ijshut nu gestrand en is Afshin niet meer met haar.

Afkomst

Zie je enkele filmpjes van Afshin voorbijkomen, dan praat hij niet per definitie Nederlands. Sterker nog, we snappen er eigenlijk niet heel veel van. Zo woont hij op Ibiza, in Barcelona én in Berlijn, geeft hij weleens interviews aan een Turks tijdschrift maar kent hij dus wel de Nederlandse Jamie Vaes. Net als vele anderen vragen wij ons dan ook af welke afkomst heeft. Helaas is hier niets tot nauwelijks over bekend, wat toch wel enigszins bijzonder is omdat hij zelf al wel redelijk bekend is. Niet dat zijn afkomst definieert wie hij is, maar de meeste mensen vertellen hier toch wel het een en ander over. Ach, wellicht kan RTL Boulevard of een high end tijdschrift hem nog eens te pakken krijgen.

Werk en vermogen

Wat we dan weer wel weten, is wat voor werk hij doet. We zetten het voor je op een rijtje:

  • founder van 9N1M SENSE
    Design en kledingmerk
  • founder van Elysium
    musical & visual experience
  • aangesloten bij Universal Music Group
    dj samen met Inan Batman bij het collectief IAM
  • aangesloten bij AFterlife (kunst en amusement)

Afshin Momadi wordt steeds beter in wat hij doet. Dat blijkt onder andere wel door het feit dat hij in 2024 voor het eerst op Tomorrowland Winter staat. Dit is een ontzettend groot Belgisch dance-event waar de grootste namen naartoe komen. Erg leuk voor hem. Dit weten we overigens door een aankondiging van laatst, en wij citeren:

T”he fourth and final name of the day is Afshin Momadi, he will make his debut at Tomorrowland Winter in a couple of months. Make sure to tune in tonight at 21:00 CET on One World Radio.” – Tommorowland One World Radio (2024)

Naast zijn werk als dj is hij dus ook veel bezig met mode. Hij heeft nu zelf zijn eigen kledingmerk, maar loopt anderzijds in de kleding van de grootste merken. Denk aan Louis Vuitton, Balenciaga en Prada. De kleding staat hem goed, vinden wij althans.

En wat mag dat dan allemaal kosten, denk je misschien? Nou, dat weten we niet. En wat we ook niet weten, is wat hij in het laatje schuift met zijn werk als dj, eigenaar van een kledingmerk en tja, hoe zeg je dat, een fashion icon? Gezien hetgeen wat we van Afshin Momadi zien vaak erg luxe is en bijvoorbeeld het feit dat hij rondvliegt in een privé jet, doet ons vermoeden dat hij het alles behalve slecht heeft. Dat hij een vermogen heeft waar hij absoluut niet rouwig om hoeft te zijn, dachten we zo.

Vriendin

En dan tot slot, het laatste onderwerp, waar ongetwijfeld velen van jullie nieuwsgierig naar zijn: heeft Afshin Momadi een vriendin? Nou, dat is een goede vraag. Leuk dat je hem stelt. Helaas hebben wij geen antwoord voor je. Het was natuurlijk lang en breed bekend toen hij met Jamie een relatie kreeg, maar hierna is er vanuit Afshin geen update gekomen over een eventuele nieuwe vriendin. Of hij iemand geheimhoudt of simpelweg single is, is en blijft een groot vraagteken. Ach, we zullen het te zijner tijd ongetwijfeld wel horen. Schroom je in ieder geval niet om in zijn DM te sliden, zouden we zeggen.

Afshin Momadi is en blijft een man van mysterie, van wie we eigenlijk maar weinig weten, hoewel hij wel steeds bekender en succesvoller is. We hopen nog veel van hem te horen en zijn nieuwsgierig naar wat de toekomst hem (en ons) zal brengen. Tot de volgende keer!

Related posts
Blog

Een uitleg over de ingewikkelde cast van De droom van de jeugd

Ja, we moeten je wat vertellen. Wat vertellen over de cast van een serie die op de publieke omroep wordt afgespeeld. Het…
Blog

Gele vlinder betekenis: spiritueel, psychologisch en meer

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin we alles wetenschappelijk willen bewijzen. De regenboog is bijvoorbeeld al lang geen wonder meer of…
Blog

Trip down memory lane: cast van De Schippers van de Kameleon

Een tweeling die in het echt ook een tweeling is, beleefd de meest gave avonturen. Ze stonden bekend als ‘De Schippers van…