Blog

Over Olcay Gulsen en haar vermogen

Je wil er misschien niet aan denken, maar tegenwoordig worden vrouwen nog op heel veel verschillende manieren onderdrukt. Het gebeurt in landen waar vrouwen minder rechten hebben, maar ook in een land zoals Nederland, waar in sommige banen vrouwen gewoon standaard minder betaald worden dan mannen. Gelukkig zijn er genoeg vrouwen die zich hier volop voor inzetten. Een voorbeeld van zo’n vrouw is Olcay Gulsen. Zij is namelijk, zo zet ze zelf op haar Instagram, Ambassador of UN Women for gender equality. Een mooie taak en iets wat wij in elk geval erg belangrijk vinden.

Maar goed, dat is niet per definitie waar we het hier over gaan hebben. Daarentegen zullen we ons richten op het vermogen van Olcay Gulsen. Waaraan heeft zij dit verdiend? Is ze er tevreden mee? En hoe maakt of breekt dit haar toekomstbeeld? We zullen je er in deze blog over vertellen. Mocht je benieuwd zijn, dan nodigen we je graag uit om verder te lezen. Veel plezier!

Een vruchtbare carrière

Al aan het begin van deze eeuw werd Olcay Gulsen bekend bij het grote publiek. Wanneer het echt even door het dak ging, was met de oprichting van het modemerk SuperTrash, dat ze in 2009 overnam. SuperTrash werd in principe een succesvol, internationaal merk met diverse eigen winkels, hoewel het bedrijf uiteindelijk failliet zou gaan. Maar goed, naast haar werk in de mode-industrie, heeft Gulsen ook naam gemaakt in de mediawereld. Ze heeft verschillende televisieprogramma’s gepresenteerd en verscheen weleens in populaire shows zoals ‘Wie is de Mol‘.

In 2019, nadat SuperTrash failliet was gegaan, werd Olcay Gulsen Beauty gelanceerd. Dit is een schoonheidslijn die zich richt op eenvoudige en effectieve producten. Haar bedrijf staat voor hoogwaardige producten met natuurlijke en actieve ingrediënten en zet zich tevens in voor bewustwording rondom huiselijk geweld. Ook ze ze zich dus al een langere tijd in voor UN Woman.

Een nog vruchtbaarder vermogen

Je kan wel begrijpen dat uit zo’n carrier een flink vermogen kan rollen. Sterker nog, haar vermogen wordt door meerdere bronnen op miljoenen euro’s geschat. Het maakt haar een multimiljonair, van wie je niet denkt dat ze echt op de centjes moet letten. Echter is er een aantal zaken waaruit blijkt dat ze ook genoeg heeft moeten betalen. Zo kocht ze zich voor meer dan een ton uit het bedrijf SuperTrash na het faillissement. Ook zou ze nog een ton aan haar ex-schoonmoeder moeten terugbetalen, omdat ze dat van haar had geleend. Hoewel ze het niet met alle rechtelijke besluiten eens leek te zijn, is er geen tegenbericht geweest dat ze dit niet heeft betaald.

Hoe is het nu met Olcay Gulsen?

Voor nu lijkt het erg goed te gaan met Olcay Gulsen. Ze is in 2023 flink wat kilo’s afgevallen, wat haar voor sommigen misschien een nog wel aantrekkelijkere verschijning maakt dan ze al was. Verder timmert ze nog steeds aan haar carrière in de beautywereld en is bezig om van haar bedrijf een echt imperium te maken. Waarschijnlijk verdient ze ook nog het een en ander aan gesponsorde posts die ze plaatst op haar Instagram (en andere socials), dus ook dat loopt gestaags door. We zijn dan ook benieuwd wat de toekomst haar gaat brengen. Wellicht komt ze weer terug op televisie, misschien wel met een eigen programma of wordt er weer een mode-bedrijf opgericht. Nou ja, we shall see, zeggen we dan. Voor nu wensen we je nog een fijne dag en hopen je graag nog eens terug te zien op onze website. Tot dan!

Related posts
Blog

Jan Smit: een lange carrière en een groot vermogen

“In de lente, de zomer, de herst en de winterWeet jij me te vindenWaarheen ik ook ga“ Bron: Jan Smit met Cupido…
Blog

Het gokaanbod groeit, hoe blijf je uit handen van illegale casino’s?

Sinds de legalisering van de online gokmarkt is het gokaanbod in Nederland flink gegroeid. Waar het op 1 oktober 2021 begon met…
Blog

Je huis straalt met nieuw buitenschilderwerk

Wanneer de lente in aantocht is en de zon weer begint te schijnen, krijgen veel mensen de kriebels om hun huis aan…